Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Taksista koji je noćas na Pančevačkom mostu automobilom naleteo na muškarca S.I. (34) i usmrtio ga na mestu, predao se policiji.

Dežurni tužilac je, u saradnji sa policijskom stanicom, nakon što je osumnjičeni sam došao da se prijavi, naredio zadržavanje osumnjičenog u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti izveden na saslušanje.

Takođe, postupajući zamenik tužioca je nalozila da se od okrivljenog uzme krv na analizu i da se izvrše druge analize, kojima bi se utvrdilo da li je eventualno konzumirao opojna sredstva, odnosno alkohol i drogu.

Podsetimo, muškarac S.I. (34) poginuo je noćas, oko jedan sat posle ponoći na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, kada je na njega naleteo automobil, koji je odmah pobegao sa mesta nesreće.

Kako je portal Nova.rs nezvanično saznao, kobni automobil je bio marke „sitroen C5“ beogradskih registarskih tablica. Na automobilu se nalazila i oznaka da je u pitanju taksi vozilo, ali nije poznato da li je u pitanju registrovani taksista.

Nesrećni čovek je od siline udara odleteo sa mosta preko ograde i pao u dvorište jedne privatne firme. Zadobijene povrede su bile toliko teške da je preminuo na mestu.

Vozač je pobegao niz Bulevar despota Stefana, ali su ga kamere snimile i vozilo je identifikovalo.

****

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare