Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Uhapšen je vozač taksija osumnjičen da je izazvao nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj je stradao S.L. (34), a osumnjičeni P. M. (43) je navodno čekao da alkohol izvetri kako bi se predao policiji. Naloženo je da se uzme krv na analizu, a osumnjičeni je bio u kolima sa devojkom J. B. (36).

Pregledom kamera utvrđeno da se na oko 400 metara dalje od lica mesta (kontakt vozila i pešaka) vidi taksi vozilo sa oštećenim prednjim levim delom, dok na kameri na oko 150 metara pre kontakta, taj automobil nije oštećen. U pitanju je automobil „citroen c5“, pišu Novosti.

Pročitajte još:

Podsetimo, S. L. (34) poginuo je juče oko 1 sat iza ponoći kada je na njega na Pančevačkom mostu naletelo vozilo. Od siline udara on je poleteo preko ograde mosta, pao je na limeni krov firme i poginuo na licu mesta. Kako se saznaje, čovek je probio limeni krov firme pa pao na beton. Nije mu bilo pomoći, na mestu je ostao mrtav.

Po nalogu dežurnog zamenika policija je uzela izjave od očevidaca, a potom su pregledani svi video zapisi. Vozač se sam predao.

BONUS VIDEO: Mesto nesreće na Pančevačkom mostu gde je žrtva pala sa mosta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar