Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Jučerašnja pucnjava koja se dogodila u centru Novog Pazara, kada je nepoznati napadač iz pištolja pucao kroz izlog jednog kafića u gosta koji je unutra sedeo, digao je ovaj grad na noge. Javnost se dodatno uznemirila kada je objavljen snimak pucnjave, posle koje su krenule da kruže razne glasine i neproverene informacije po gradu.

Detalji sukoba u centru ovog grada nisu poznati, ali navodno došlo je i do svađe na uviđaju posle pucnjave, između dežurnog tužioca iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i jednog policijskog nspektora, koji je posle kraće rasprave otišao sa mesta događaja.

Posle tog događaja, gradom su krenule da kruže spekulacije da je taj inspektor navodno telohranitelj osobe koja se nalazila u kafiću i za koju se sumnja da je bila meta napada.

Međutim, te informacije još uvek zvanično nisu zvanično potvrđene, a nije saopšten ni identitet osobe koja je bila meta napada.

Takođe, pojedini očevici su tvrdili da je maskirani napadač jurio i za vozilomHitne pomoći koje je prevozilo povreženog, ali ni to nije potvrđeno.

Inače ova pucnjava usledila je tri dana posle one koja se dogodila ispred Policijske uprave Novi Pazar, kada su dve osobe povređene u kojoj su učestvovale dve osobe koje su iz vozila u pokretu otvorili vatru u pravcu Mesudina K. iz N Pazara (39), koji je zadobio teške telesne povrede u vidu prostrelne rane u predelu noge, a jedan metak pogodio prolaznika Meliha M. (32) u grudi.

Podsetimo, jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila danas oko 15:30 u samom centru Novog Pazara kada je za sada neidentifikovani muškarac pucao kroz izlog jednog kafića. Nova.rs došla je do video snimka na kome se vidi trenutak samog napada u kojem muškarac puca u pravcu Novopazarca koji sedi u kafiću. Na snimku se vidi se muškarac obučen u crno kako ispaljuje tri hica iz pištolja u pravcu kafića u kom je sedela žrtva. Nakon toga, napadač beži u obližnju uličicu, a za njim juri civil, možda i policajac.

 

 

 

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar