Aleksandar Vulin i Vladimir Rebić Foto:MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i direktor policije Vladimir Rebić uputili su se danas popodne u Novi Pazar, iz kog već dva dana pristižu uznemirujuće vesti o pucnjavama i obračunima, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

Kako je za naš portal otkrio dobro obavešten izvor, Vulin i Rebić planiraju da se sastanu sa načelnikom PU Novi Pazar zbog serije incidenagta koji potresaju ovaj grad poslednja dva dana.

Današnja pucnjava uznemirila je čitavu javnost, a u medijima je objavljen snimak na kom se vidi maskirani napadač u crnom koji sa ulice puca u pravcu kafića, u kom je sedeo ranjeni.

„Ministar i direktor treba da se sastanu sa načelnikom novopazarske policije od kog će tražiti da im objasni šta se dešava poslednja dva dana u tom gradu. Očekuje se da će se sresti posle 20 sati“, kazao je za naš portal dobro obavešten izvor.

Pročitajte još:

Podsetimo, jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila danas oko 15:30 u samom centru Novog Pazara kada je za sada neidentifikovani muškarac pucao kroz izlog jednog kafića. Nova.rs došla je do video snimka na kome se vidi trenutak samog napada u kojem muškarac puca u pravcu Novopazarca koji sedi u kafiću.

Drugi incident dogodio se prekjuče gotovo u identično vreme oko 15.30 kada su sve osobe ranjene u pucnjave ispred sedišta policije u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, u pucnjavi su učestvovali H. Ahmetović i njegov sin A. Ahmetović, za kojima policija intezivno traga. Prema prvim informacijama sa lica mesta, obojica su iz vozila u pokretu ispalili iz vatrenog oružja više hitaca u pravcu Mesudina K. iz N Pazara (39), koji je zadobio teške telesne povrede u vidu prostrelne rane u predelu noge, javio je lokalni portal indeksonline.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar