Ljubo Milović Foto: Screenshot/skyaplikacija/libertas.me

Državljanin Srbije Aleksandar Milojević i Strahinja Kutlešić uhapšeni su po međunarodnoj Interpolovoj poternici, a oni se dovode u vezu sa glavnim Zviderovim policajcem Ljubom Milovićem, koji je još uvek u bekstvu.

Srbin Aleksandar Milojević  (54) koji se dovodi u vezu sa odbeglim crnogorskim policajcem Ljubom Milovićem, uhapšen je pre nekoliko dana u glavnom gradu Austrije, Beču po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisao Intrpol.

Pročitajte još:

Milojević je vlasnik firme iz Aranđelovca za koga se sumnja da je sarađivao sa „Ljubom Milovićem, koji je bio glavni čovek vođe kavačkog klana Radoja Zvicea u MUP Crne Gore“. Milivojević je uhapšen po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisala Češka.

Milojevićeva firma se bavila prodajom cveća i cvećarskog repromaterijala i sumnja se da je ta frima bila paravan kavačkog klana, pa je uhapšeni Srbin stekao nadimak „Zvicerov cvećar“.

Uhapšeni Milojević se u medijima pojavio pre otprilike dve godine, kada je navodno pokušavao da postane počasni konzul Liberije u Srbiji, kako bi na taj način, preko afričke zemlje došao do diplomatskog pasoša koji bi mu olakšavao kretanje.

Srpska policija je uhapšenog Milojevića sumnjičila da se preko njegove firme „Blumen market“ transportovao novac zarađen od prodaje kokaina.

Osim Milojeivća uhapšen je i Strahinja Kutlešić.

Uhapšeni Milojević i Kutlešić su u Javnom tužiočlaštvu za organizovani kriminal u Beogradu optuženi da su deo organizovane kriminalne grupe, na čijem čelu je bio Ljubom Milović, a koja se bavila pranjem novca i prenošenjem novca dobijenog od trgovine drogom.

BONUS VIDEO: Zaplena kokaina u Španiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar