Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Bojani Belivuk, Tanji Miljković, Snežani Đorđević i Mariji Milutinov, suprugama i tašti Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Ivana Filipovskog određeno je zadržavanje, saznaje portal "Nova.rs".

Prema prvim informacijama našeg portala, one su privedene zbog sumnje da su prale novac koji su Belivuk i Miljković i njihova ekipa stekla kriminalnim radnjama, tako što su kupovale skupocene nekretnine.

Policija ih je pronašla na svojim adresama, a jutros su pripadnici MUP došli i u Čačansku ulicu, gde Miljković i Belivuk grade skupocenu vilu koja je svojevremeno poređena sa onom u Šilerovoj, kakvu su imali pripadnici zemunskog klana.

Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Policija je pretresla kuću i skinula je sigurnosne kamere video-nadzora koje su stajale na skupocenoj vili u Čačanskoj ulici na beogradskoj opštini Zvezdara. Blic je danas javio i da je iz dvorišta odvezen jedan blindirani automobil u vlasništvu Miljkovića.

Podsetimo, Belivuk i kriminalna organizacija koju je vodio privedeni su 4. februara ove godine. Terete se, prema navodima optužnice, za brojna krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva, silovanje, dilovanje narkotika, oružja…

Postupak protiv Belivukovog klana vodi se i u Crnoj Gori, jer se sumnja da su odgovorni za likvidacije Damira Hodžića i Adisa Spahića, a isptivani su i na okolnosti nestanka Mila Radulovića.

Bonus video: Sve žrtve Belivukovog klana

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar