Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Penzioner Dragan Vuković (60) ubijen je noćas oko tri sata ujutru u svojoj kući u Pešterskoj ulici na Zvezdari, a prema rečima komšija, reč je o vrednom čoveku koji je svojevremeno radio na kopovima Kolubare. Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećnog čoveka ubio je provalnik koji je u kuću penzionera najverovatnije ušao kroz prozor.

Policija intenzivno traga za napadačem, a sumnja se da je on upao u kuću muškarca, tražio mu novac, a potom ga izbo nožem i gušio jastukom.

Pročitajte još...

Komšije imaju samo reči hvale za Dragana.

„Dobar čovek, uvek se lepo javi, on se pre nekoliko godina doselio u našu ulicu. Koliko znam, u penziji je, a ranije je radio na kopovima Kolubare u Valjevu. Neko vreme živi sam, koliko mi je poznato. Znam da iza sebe ima dva braka, iz prvog ćerku, i iz drugog sina. Međutim, u poslednje vreme sam ga samog sretao“, kaže komšija za Nova.rs.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, kako saznajemo, policiju su pozvale dve devojke, koje žive kao podstanarke kod ubijenog čoveka, i koje su tokom noći čule njegovo zapomaganje. Odmah su pozvale policiju, nakon čega je pronađeno telo muškarca.

Zasad nije poznato da li je napadač neko vreme tipovao kuću ubijenog.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare