Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/Ilustracija

Muškarac (64) nastradao je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Šimanovaca kada se prevrnuo mini-bus pun radnika šabačke firme SET.

Prevozili su se najverovatnije za Beograd, kada je, po izjavama vozača u uslovima smanjene vidljivosti, kod Pećinaca, nešto puklo u autobusu i on je sleteo sa puta.Iz firme Set rekli su za Kurir da trebutno nisu u mogućnosti da razgovaraju o nesreći.

Pročitajte još:

„U pitanju je velika tragedija. Kada budemo imali sve informacija firma će dati saopštenje. Hvala vam na interesovanju i razumevanju“, rekli su iz firme.

Kako se nezvanično saznaje, postoji sumnja da je još jedan radnik nastradao pošto niko ne može da otkrije gde se on nalazi. Autobus je izvučen i pretražuje se teren.

Na mestu nesreće su pripadnici policije, šlep-službe, kao i predstavnici firme i neki od zaposlenih.

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a 18 je povređeno i prevezeno u bolnice, od toga osmoro u Zemunsku bolnicu. Petoro je teško povređeno, a troje lakše.

Radnici su jedni drugima pomagali da izađu iz vozila i pruže prvu pomoć. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, mogući uzrok nesreće je tehnička nesipravnost vozila.

BONUS VIDEO: Italijanska policija zaplenila preko 4 tone kokaina u Trstu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar