Foto: Nestali Srbija, Arhiva

Bogdan Pušić, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom gostovanja u jučerašnjoj emisiji "Hit tvit", istakao je da se čak nekoliko nestanaka muškaraca povezuju sa grupom vođe navijača Grobara Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Među njima je i nestanak fitnes instruktora Jove Kecmana, kome se trag gubi septembra prošle godine.

Pušić je rekao da je osim ljudi za koje je izvesno da su ubijeni, a među kojima su Goran Veličković Goksi, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja, na spisku muškaraca, čiji se nestanci vezuju sa grupom Belivuka, nalazi još devet lica.

Pročitajte još:

On je u emisiji pročitao spisak, na kome su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), Lazar Vukićević, (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23), Alekandar Grigorijević (42) i Goran Mihajlović (23).

Podsetimo, portal Nova.rs već je pisao o nestanku fitnes instruktora Jove Kecmana. On je nestao 24. septembra sa 16.000 evra u džepu u beogradskom naselju Mali Mokri Lug i njegova porodica od tada traga za njim.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Devojka nestalog trenera tvrdila je ranije u razgovoru za naš portal da Jovo nikome nije dugovao novac, ali da zna da je u periodu pre nestanka njegov otac podigao kredit i pozajmljivao u ime sina od komšija i poznanika. Kako je istakla, on se dve nedelje pre nestanka promenio i da se žalio da ima izvesni “lični problem”, ali nije želeo da otkrije o čemu se radi.

Podsetimo, grupa Veljka Belivuka „pala“ je prošle nedelje u velikoj akciji policije i BIA. Sumnjiče se za niz teških krivičnih dela, među kojima su otmice, iznude i ubistva. Ova grupa imala je svoje štek-kuće, a njima je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar