Foto:Screenshot/Instagram/192_rs

Dve osobe povređene su kada je teretni voz između stanica Paraćin i Jagodina naleteo na kamion. "Srbija kargo" upozorava da na putnim prelazima treba da se poštuju saobraćajni propisi. Vozač i suvozač u kamionu pregledani u jagodinskoj bolnici, nisu im konstatovane teže povrede.

Nesreća u kojoj su povređeni vozač i suvozač kamiona dogodila se na putnom prelazu „Končarevo“, obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, između stanica Paraćin i Jagodina, saopštila je kompanija „Srbija kargo“.

Na lice mesta je izašla ekipa Hitne pomoći, koja je povređene osobe prevezla u bolnicu, pripadnici MUP-a, kao i zajednička železnička komisija „Infrastrukture železnice Srbije“ i „Srbija karga“, koja će utvrditi detalje ove nesreće.

Vozač i suvozač u kamionu pregledani su u jagodinskoj bolnici i nisu im konstatovane teže povrede, tako da će posle opservacije i dodatnih pregleda verovarno biti pušteni kući, rekao je za RTS direktor Bolnice Miloš Lukić.

„Srbija kargo“ apeluje i upozorava da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, navodi se u saopštenju.

***

BONUS VIDEO: Lančani sudar kod Novog Sada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare