Foto: Printscreen Tanjug/Video

Goran Radivojević (56), koji je poginuo u stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Pančevačkom putu, iza sebe je ostavio troje dece. Prema rečima njegove porodice, Goran je živeo kao podstanar u suterenu u Njegoševoj ulici, sa brojnom porodicom.

Po rečima njegove snaje Ane Marković, stradali Goran je radio kao automehaničar u pomoći na putu, a automobil koji je vozio bio je na popravci i nije bio njegovo vlasništvo.

Iz porodice ističu da ih je policija jutros obavestila da je Goran stradao. Iako se pojavila informacija da je Goran imao problem sa alkoholom, iz njegove porodice navode da je to bilo ranije.

„Jeste imao ranije, ali u zadnje vreme nije jer je preležao koronu i bio je mesec danas u bolnici u Batajnici. On se brinuo o nama, sređivao je kvarove na zgradi, ne znamo ni mi šta se tačno dogodilo“, rekla je ova žena.

Foto: Miloš Z. Lazić

Inače, kako je ranije objavljeno, Radivojević je imao oko 60 prekršanih prijava i upravljao je vozilom dok je bio zabranom upravljanjem vozilom.

Pročitajte još:

Naime, zabrana upravljanja vozilom doneta je u periodu od 21.01.2017. do 21.09.2017. godine u trajanju od 8 meseci, te potom u periodu od 31.03.2021. do 30.09.2021. godine u trajanju od 6 meseci i u periodu od 10.08.2022. do 10.04.2023. godine u trajanju od 8 meseci.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 21 sat na Pančevačkom putu kada je vozilo „fijat“ za čijim je volanom bio Goran sleteo sa puta i udario u stub ulične rasvete.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar