Foto: Printscreen Tanjug/Video

Prvo osnovno javno tužilaštvo oglasilo se povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć na Pančevačkom putu, kada je Goran Radivojević (56), vozač automobila "multipla", svom silinom udario u betonski stub. U nesreći su stradale tri osobe, a jedna je teško povređena.

„Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 10.10.2022. godine oko 21h na Pančevačkom putu, u kojoj su preminule tri osobe, vozač i dva lica koja su se nalazila iza vozača, i u kojoj je suvozač zadobio teške telesne povrede, dežurni zamenik javnog tužioca je izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa saobraćajnom policijom i Sektorom za vanredne situacije. Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca biće dostavljen izveštaj o navedenom događaju“, navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

„Na osnovu izvršenog uviđaja i zatečenih tragova do saobraćajne nezgode je došlo tako što je preminuli vozač iz nepoznatog razloga krećući se iz pravca Panceva ka Beogradu levom trakom izleteo sa kolovoza u levu stranu a zatim udario u metalni stub električne rasvete.“

Pročitajte još:

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć, nešto posle 21 sat.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar