Foto:N1

Policija u Nišu uhapsila je Prokupčanina R. D. (54) zbog sumnje da je 30. marta ove godine pokrao 93-godišnju Živku Petrović u niškom naselju Durlan.

Nesrećnu baku opljačkao je R. D. (54)  iz Prokuplja, dok je bila u svom dvorištu.

„Uvek držim pare u džepu, a sada sam ih ostavila ispod prekrivača. Ne znam ni ja zašto. Bilo je oko 2.020, 2.030 dinara. Svakome trebaju pare, pa i meni, kad dođu unuci, ja im dam pare da mi kupe to što mi treba“, ispričala je baka za Novosti i dodala:

„Pipnem ispod jastuka, u jednoj kutijici sam imala 2.020 dinara, kad vidim prazna. Odmah sam znala da me je taj čovek pokrao. Pozvala sam komšinicu, kad ona dođe i donese slike sa kamere, on se lepo video“, navela je starica.

Kako je istakla, to malo novca uspela je da sačuva od svoje skromne penzije. Ispričala je za taj portal da je penziju dočekala radeći 22 godine u Elektronskoj industriji i to sa opasnim materijama te da je što zbog toga, što zbog starosti nagluva i poluslepa.

„Muž mi je umro, ćerka mi je poginula pa me obilazi zet. Imam i dvoje unučadi, nisam ostala sama. Volim da imam svoj novac, da ne tražim ni od koga. Uvek sam čuvala poneki dinar, da dam deci kad im kažem da mi nešto kupe. Mnogo sam se potresla, kakav je to čovek kad je mogao mene da opljačka“, ispričala je ona, navodi taj portal.

Inače, lopov je uhvaćen zahvaljujući komšijama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar