Rušenje kuće u Avalskoj Foto: Nova.rs

Stanari ulice Nikolaja Krasnova 6 (bivša Avalska) i dalje se suočavaju sa nesnosnom bukom, uzrokovanom rušenjem predratne vile, koja se našla na putu lažnog prosperiteta i ekspanzije prestonice, satkane u građevinskim poduhvatima vladajućeg režima.

Rušenje predratne vile koja godinama krasi vračarsku ulicu izazvalo je opšti bes stanara iz okolnih zgrada jer, osim što će im kraj u potpunosti izgubiti stari sjaj i duh, trpe maltretiranje i od zaposlenih na gradilištu. Kako je ranije pisao naš portal, stanari su se žalali kako se deo rušenja obavljao u 2.00 sata posle ponoći, te da od buke stanari nisu mogli da spavaju.

Da se nastavilo sa istom praksom, pokazuje i najnoviji snimak objavljen na društvenoj mreži Tviter.

Osim što su izloženi bučnim radovima u delu dana koji za to nije predviđen, stanri okolnih zgrada pokušavali su ranije da se informišu od radnika šta će se izgraditi na njihovoj parceli, a umesto odgovora dobili su drske i cinične opaske.

„Na moje pitanje zbog čega to rade, jedan od dvojice braća koji se predstavljaju kao nekakvi investitori rekao mi je da će, ukoliko mu narede, da sruši i moju zgradu jer je to njegov posao. Kada sam pitao šta će biti na mestu predivne vile koja je sada srušena, odbrusio mi je da će tu razapeti šatore za migrante“, ispričao je ranije za naš portal jedan od komšija.

BONUS VIDEO: Rušenje u Avalskoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar