infuzija
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

I. R. (44) iz Prokuplja koju je juče oko 6.40 časova ispred zgrade opštine u tom gradu hicem iz pištolja ranio bivši vanbračni suprug Zoran B. (53) koji se potom ubio, nalazi se u stabilnom stanju u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu. Ona je pogođena hicem iz vatrenog oružja s leđa, zbog čega je zadobila povredu pluća i grudnog koša.

– Pacijentkinja je svesna, komunikativna i stabilnih životnih parametara. Izvršena je torekodrenaža kako bi se izvukla krv koju je imala u grudnom košu. Nije hirurški zbrinjavana. Hospitalizovana je na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju – kažu u UKC Niš.

Pokušaj ubistva i samoubistvo odigrali su se u strogom centru Prokuplja, u Tatkovoj ulici, idpred zgrade opštine Prokuplje u kojoj je I. R. zaposlena. Po svemu sudeći revoltiran zbog sudske presude zbog neplaćanja alimentacije, Zoran B. je sačekao suprugu na mestu gde parkira auto a potom joj prišao i pucao joj u leđa, nakon čega je ispalio sebi hitac u glavu.

On je primljen u niški UKC sa prostrelnom povredom lobanje i teškom povredom mozga i preminuo je juče u 10 časova.

I. R.je pre 13 godina napustila vanbračnu zajednicu u kojoj je živela sa Zoranom, sa kojim ima dvoje dece – ćerku (18) i sina (13). Zbog neplaćanja alimentacije, sa bivim vanbračnim mužem I. R. je godinama vodila sudski spor koji je nedavno okončan presudom u njenu korist.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar