ilustracija Foto:shutterstock By Cineberg; privatna arhiva

Ubistvu 60-godišnje Italijanke rođene u Srbiji koje je skrivio njen otac S. C. (88), a zatim izvršio samoubistvo, prisustvovalo je jedno od dece ubijene žene jer se sve odigralo na njihovom kućnom pragu, na proslavi rođendana koju je organizovala žrtva.

Sukob između oca i ćerke trajao je godinama, a najverovatnije jer je pre 30 godina nesrećna žena odlučila da se uda za očevog poslovnog partnera, starijeg muškarca.

S. C. je ubio svoju ćerku, a onda i sebe Foto:privatna arhiva

Kako navodi ilrestodelcarlino.it, žrtva i partner su se upoznali upravo preko njenog oca, jer je zajedno sa njim vodio supermarket u Italiji. Kada je očev partner ostao udovac sa troje dece, između njega i žrtve se izrodila ljubav i odlučili su da se venčaju. U braku su dobili još jedno dete, četvrtog sina, a onda su se i preselili u drugi grad.

Bračni par je preuzeo prozivodnju nameštaja koju je poslednjih godina vodila žrtva jer je njen suprug bio u lošem zdravstvenom stanju. U svom kraju je bila poznata kao snažna i preduzimljiva žena.

 

Ona i otac nisu razgovarali godinama, sve do juče, kada je na dan njenog rođandana došao na prag kuće. Šta su razgovarali nije poznato za sada, ali se prema tragovima pronađenim na licu mesta može opisati da je nesrećna žena pokušala da pobegne od njega.

Za to vreme, žrtvin suprug je bio u kući, sa decom, a jedno od njih, iz njegovog prvog brata, izašlo je u dvorište. Čula su se dva hica, a zatim je izašao i suprug. Njih dvojica su svedočili samoubistvu.

Tela zatečena u dvorištu prevezena su u mrtvačnicu bolnice u Padovi i na raspolaganju su pravosudnim organima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare