Foto:privatna arhiva

S. C. (88), italijanski državljanin rođen u Srbiji, ubio je svoju 60-godišnju ćerku na proslavi njenog rođendana, a zatim izvršio samoubistvo na njenom kućnom pragu.

Italijanski mediji objavili su fotografiju S. C. (88) uz objašnjenje da je reč o biznismenu koji je godinama unazad vodio jedan supermarket u Padovi. On se osamdesetih godina iz Srbije preselio u Italiju, zajedno sa porodicom. Njegova ćerka, koju je usmrtio na kućnom pragu, ušla je u vezu sa njegovim poslovnim partnerom, što nije mogao da prihvati.

Poslovni partner ostaje udovac i tada on i ćerka počinju da se zabavljaju. Zbog razlike u godinama između njih dvoje, a i činjenice da su bili poslovni partneri, otac nije mogao da prihvati njihovu vezu i tako je ostalo narednih 30 godina. Bili su u svađi, a ona je eskalirala u tragediju koja se odigrala juče.

Došao je na proslavu rođendana svoje ćerke. Ona je izašla u dvorište u tu je već krenula žustra rasprava. Nesrećna žena je pokušala da pobegne, ali je otac izvadio pištolj i ispalio dva hica u njene grudi.

Bonus video: Hapšenje otmičara u Novom Sadu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare