Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Na društvenim mrežama pojavio se novi video-snimak na kome se vidi kako nepoznati vozač vozi kontra smerom na deonici puta od Batajnice ka Zemun Polju. Podsetimo, samo pre nekoliko dana došlo je do stravičnog sudara na Milošu Velikom, kada se Dejan J. (51), upravljajući svojim automobilom u kontra smeru, zakucao direktno u "hjundaji".

Na instagram profilu Moj_beo_grad pojavio se snimak, koji je nastao protekle noći oko 23 časa, na kojem se vidi kako automobil vozi suprotnim smerom, sa upaljenim pokazivačima pravca.

Pročitajte još:

„Večeras, oko 23h je neko vozio u kontra smeru, od Batajnice ka Zemun polju, nisam uspela odmah da snimim, naišla su dva automobila, svirali, isto je vozio desnom stranom onda je upalio sva četri i na semaforu pre skretanja za Zemun Polje uključio se u pravi smer… Ne znam sta je s ljudima“, napisala je jedna od pratioca.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Ova video izazvao je lavinu komentara upravo zbog nesreće koja se pre nekoliko dana dogodila kod Jakova, a u kojoj je stradala jedna osoba, dok su dve teško povređene.

Podsetimo, proteklog vikenda, Dejan J. je nastradao, dok je dvoje ljudi teško povređeno u direktnom sudaru na auto-putu Miloš Veliki. Do nesreće je došlo kada je Dejan J. upravljajući svojim „puntom“, u kontra smeru, naleteo na „hjundaji“. „Punto“ se nakon stravičnog sudara zapalio, a vozaču nije bilo spasa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar