Foto:shutterstock

Srbin (32) uhapšen je u Minhenu šest i po nedelja nakon što je nasmrt izbo 25-godišnjeg državljanina Somalije. Dva muškarca našli su se u istom društvu kada je Somalijac izjavio da bi spavao sa maloletnicom, što je Srbina razjarilo.

Svađa koja je eskalirala u tuču, koja se potom završila kobno, dogodila se nasred ulice u centru Minhena pre oko šest nedelja. Grupa muškaraca, među kojima su bili Srbin i Somalijac, našli su se na ulici i tada je Somalijac prokomentarisao kako bi imao seksualni odnos sa maloletnicom. Srbin je pobesneo jer, kako navode nemački mediji, i sam ima ćerku tog uzrasta.

Potukli su se, a Srbin je žrtvu izbo više puta, zbog čega je, nekoliko dana kasnije, preminuo u bolnici.

Osumnjičeni 32-godišnjak uhapšen je u sredu, piše portal n-tv.de. Prilikom potrage za njim, policija je pretresla četiri stana, u kojima su pronađeni kaiš, čiji su delovi uočeni na licu mesta, nož i odeća u kojoj je bio u trenutku napada.

Inače, osumnjičeni je odranije poznat policiji. Desetak puta je privođen, više puta zbog nanošenja teške telesne povrede, krađe i vožnje bez dozvole. Sa druge strane, i žrtva je odranije poznata po krivičnim delima u vezi sa drogom i nasiljem.

Bonus video: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar