Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dobrinka (77) i Trivun Jevtić (77) stradali su u strašnom sudaru koji se dogodio u ponedeljak 23. maja na Pančevačkom mostu.

Njih dvoje su bili u kamionu „Zastava“ i kretali su se u pravcu ka Beogradu, kada su se sudarili sa BMW-om nemačkih tablica, koji je vozio S.K. nemački državljanin koji živi i radi uPančevu. Od siline udarca kamon je probo ogradu mosta i nesrećni par je ispao iz kabine.

Trivun i Dobrinka su poginui na mestu, on je pao na zemlju, ona u Dunav. S.K. je uhapšen, a posle saslušanja je pušten da se brani sa slobode, a na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji pokazuje trenutak pogibije nesrećnog bračnog para Jevtić, kada kamon probija ogradu i oni ispadaju iz kabine i padaju u bezdan.

Dobrinka i Trivun Jevtić su iz sela Slanci, kraj Beograda a kobnog dana su se vraćali sa imanja koje imaju u Ovči. Tamo su na 5 hektara gajili povrće, zapošljavali su i sezonske radnike i svaki dan su odlazili tamo da rade na imanju, kao i kobnog dana.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Po rečima njihovih ukućana, njih dvoje su se upoznali i zavoleli još u školi i zajedno su od 15. godine. Zajedno su bili duže od 60 godina. Trivuna su opisali kao vrednog i pedantnog čoveka, koji nije ni pušio ni pio. Takva je bila i Dobrinka. Po rečima njene seste Dese, Dobrinka je pre nesreće rekla da su ona i Trivun zajedno ceo život i da će zajedno i umreti. Na nesreću, te njene reči su se ispunile na užasan način.

BONUS VIDEO: Uklanjanje olupine kamiona posle sudara na Pančevačkom mostu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare