Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen je zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine, javlja Radio televizija Crne Gore (RTCG).

Kako piše Blic, danas je oko 12.30 časova u manastiru Podmaine kod Budve muškarac je uboden u vrat i hitno transportovan u bolnicu.

Službenici budvanske policije koja je odmah izašla na lice mesta i privela M.P. (28) iz Republike Srbije, pod sumnjom da je on napadač koji je teško povredio Budvanina.

„Policija je odmah izašla na lice mesta, sa događajem upoznala tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti službenici budvanske policije došli su do sumnje da je lice koje je oštećenom nanelo povredu“, saopšteno je iz UP, prenosi RTCG.

Pročitajte još

M.P. je doveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Budva, gde je sa njim obavljen razgovor.

„Sa svim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu M.P. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju“, zaključeno je u saopštenju policije.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar