Ilustracija Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

U akciji policije u SOmboru uhapšeni su državljanin Srbije i državljanin Bosne i Hercegovine, zaplenjeno je 14.300 litara naftnih derivata, 27.000 evra i više od 2,5 miliona dinara.

Rečna policija u Somboru i žandarmerija uhapsili su B. G. (40) iz Srbije i Z. K. (49) državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, navodi se u saopštenju MUP Srbije.

Pročitajte još:

Policajci su, po nalogu Osnovnog suda u Somboru, izvršili pretres stanova i drugih prostorija, koje su koristili osumnjičeni na pet lokacija na teritoriji ovog grada i tom prilikom pronašli i privremeno oduzeli oko 14.300 litara naftnih derivata, 27.445 evra, 140 dolara i 2.760.880 dinara i mobilni telefon, saopštio je MUP.

Osumnjičenima Z. K. i B. G. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dok će za isto krivično delo protiv još jednog četrdesetosmogodišnjeg muškarca, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

BONUS VIDEO: Zaplena heroina na graničnom prelazu Batrovci

Komentari

Svi komentari (0)