Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC; Vesna Lalić/Nova.rs; Irfan Ličina/Nova.rs

Četvoro stradale dece u Novom Pazaru, ubijena žena u Pirotu i muškarac koji je poginuo u požaru u Mladenovcu - crni je bilans tragičnih događaja koji su se jedan za drugim ređali u nedelju. Javnost u Srbiji još ne može da dođe sebi zbog vesti koja je stigla u nedelju ujutru da je u vatrenoj stihiji u stanu u Novom Pazaru stradalo četvoro mališana. A onda su tragedije počele da se ređaju kao na traci...

Četvoro mališana poginulo u požaru

Informacija da je četvoro mališana, uzrasta od šest meseci do pet godina, nastradalo u velikom požaru koji je buknuo u stambenoj zgradi u Novom Pazaru, odjeknula je kao bomba u nedelju ujutru. Kako se u međuvremenu saznalo, vatra je buknula u ranim jutarnjim časovima i brzo se proširila. Komšije su, videvši razmeru ove katastrofe, odmah pozvale vatrogasce koji su za nekoliko minuta bili na licu mesta.

Tanjug

Nažalost, za četvoro dece je to već bilo kasno. Uprkos borbama vatrogasaca da uđu u zapaljeni stan i spasu ukućane, iz vatrene stihije su živi izvučeni samo njihovih roditelji, sa teškim opekotinama, koji su odmah prevezeni u bolnicu.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Očevici su prepričali da su iz stana deca iznošena jedno po jedno, a da su lekari već na licu mesta mogli da konstatuju smrt. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, sumnja se da su deca preminula usled gušenja ugljenmonoksidom, a da je požar izazvalo grejno telo.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Ubio bivšu dok je birala voće u piljari

Ubrzo nakon toga stigla je vest iz Pirota, da je na gradskom šetalištu hicem iz pištolja ubijena S. M. (46). Kako su očevici prepričali, nju je upucao M. M, inače njen bivši emotivni partner, kog su tog jutra videli kako je prati do lokalne piljare. Dok je birala voće i razgovarala telefonom, M. M. joj je prišao i ispalio smrtonosni hitac u glavu.

Foto:privatna arhiva Facebook

Žena je pala kao pokošena i na licu mesta je izdahnula. Očevici su ispričali da je M. M. u tom metežu već uveliko utekao sa lica mesta, a kasnije je obnarodovano da je otišao u policijsku stanicu i ispričao šta je uradio. Takođe, policajcima je predao i oružje kojim je počinjeno ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, M. M. je odranije poznat policiji po nasilju, a iste informacije govore da je imao zabranu prilaska nesrećnoj ženi.

Ekonom nađen mrtav na igralištu

U prostorijama na drapšinskom igralištu u Mladenovcu pronađeno je beživotno telo ekonoma Ilije Nikolića. Obdukcija će utvrditi uzroke smrti Iije Ike Nikolića koji je niz godina bio i ekonom u fudbalskim klubovima Kovačevac i Mladenovc, piše Mladenovac uživo.

Prema nezvaničnim informacijama našeg portala, nesrećni čovek se ugušio od dima, pošto je prethodno u prostorijama gde je boravio izbio požar, a vrata su bila zaključana iznutra.

Bonus video: Četvoro dece u Novom Pazaru stradalo u požaru 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar