Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Mišić (25) iz golubačkog sela Barič, koji je prekjuče na svirep način ašovom lišio života komšiju Dragoslava Stevića (62), saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu gde je prema saznanjima Nova.rs izneo sramnu odbranu, negirajući da se ičega seća.

„Ne sećam se da sam počinio delo za koje se teretim jer sam ranije tog dana popio veću količinu lekova“, rekao je Aleksandar u tižilaštvu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji da mu odredi pritvor, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. U toku istrage će tužilaštvo ispitati pravnog sledbenika i svedoke i izvršiće potrebna veštačenja.

Pročitajte još:

Podsetimo, Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, sumnjiči se da je u subotu oko 20 časova ubio Dragoslava Stevića (62) u okolini Golupca. On se sumnjiči da je nakon svađe zadao Dragoslavu više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede od kojih je povređeni muškarac prilikom transporta do Doma zdravlja u Golupcu preminuo. Prema saznanjima portala Nova.rs, za uhapšenim Aleksandrom bila je raspisana poternica zbog drugog krivičnog dela.

„Aleksandar je višegodišnji prestupnik. Već godinu dana je selo u strahu od njega jer je poznat kao višegodišnji konzument narkotika. Takođe, zna se i da preprodaje drogu, pljačka. Dva puta je do sada upućivan na lečenje, ali nije išao. Trenutno je za njim bila raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog u okolini Kučeva“, rekao je meštanin Bariča za naš portal.

Kako dalje dodaje, Aleksandar je zbog problema sa narkoticima rasturio svoju porodicu.

„On kada je pod dejstvom narkotika on postaje nenromalno agresivan, razbija sve i napada. Zbog toga su ga majka i sestra napustile i otišle u Nemačku, a on je ostao ovde sa ocem. Više od pet prijava za nasilje u porodici ima“, kaže dalje naš sagovornik pa dodaje da je zbog konstantnog maltretiranja pre godinu dana Aleksandra ostavila nevenčana supruga, sa kojom ima sina.

VIDEO: Komšije o ubistvu u Subotici i žrtvi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar