Foto:Privatna arhiva

Dragosalav Stević (62) koga je na kućnom pragu ašovom nasmrt pretukao poznanik Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, bio je cenjeni majstor u golubačkom selu Barič, gde se i dogodilo ubistvo.

Kako navode meštani Bariča, Dragoslav, koga su zvali majstor Marko, bio je divan čovek.

„Još sam u šoku da je njega ubio. Dragoslav se družio sa Aleksandrovim ocem, živeli su relativno blizu. Baš ne mogu da poverujem. Majstor Marko je bio vrsan zidar, majstor svog zanata“, navodi jedna meštanka ovog golubačkog sela.

Kaže, čula je i ona od komšija da su juče, u više navrata, videli Aleksandra i Dragoslava zajedno.

Pročitajte još:

„Dragoslav je voleo da popije, ali nikada nije bio pijan, dok je Aleksandar stalno bio pod dejstvom narkotika i alkohola. Verujem da i nije postojao razlog da ubije Marka nego mu je bio pomućen razum od sve te hemije u mozgu“, kaže dalje naša sagovornica.

Kako navodi dalje, Dragoslav je živeo sam u kući.

„Supruga Ljiljana ga je napustila pre nekoliko godina, a sin Ratko je živeo sa njim, ali je trenutno otišao na tri meseca u Holandiju. Javili su mu, trebalo bi danas da stigne avionom“.

Naša sagovornica navodi i da se za zločin saznalo kada je Aleksandar, nakon što je ubio bespomoćnog čoveka, otišao kući i sa vrata rekao ocu da je ubio Dragoslava.

„Njegov otac je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je za Dragoslava bilo kasno. Aleksandar inače nije stalno bio ovde, često se selio jer je bio pod prismotrom policije. Malo je živeo u Bariču, malo u Rabrovu odakle mu je otac, a bio je i u Austriji. Shodno krivičnim radnjama kojima s ebavio, tako se i selio“, zaključuje naša sagovornica.

Podsetimo, osumnjičeni je uhapšen nakon izvršenog zločina. On se sumnjiči da je sinoć, nakon svađe, u kući u okolini Golupca, šezdesetdvogodišnjem muškarcu zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede od kojih je povređeni muškarac prilikom transporta do Doma zdravlja u Golupcu preminuo.

VIDEO: Mesto zločina kod Smederevske Palanke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar