Foto: Shutterstock

Dok je za policiju slučaj krađe 30.000 evra u kući ugledne Šapčanke rešen, pošto je osumnjičena spremačica Snežana E. u OJT Šabac, priznala krivicu, muke pokradene nikako da se maknu sa početka.

Kako „Novosti“ saznaju, lopovkinja, koja je odmah priznala nedelo, prethodno se setila da svu svoju imovinu prepiše na članove porodice tako da ona zvanično ne poseduje ništa.

Pritvor ovoj ženi nije bio određen, zbog priznanja, ali na saslušanju nije rekla ni gde su ukradene pare i kada će, eventualno, da ih vrati poslodavki koja ju je dobro plaćala.

U bizarnom zapletu u Šapcu mnoge porodice gde je ista spremačica radila „po preporuci“ upravo inventarišu svoje domove jer se ispostavlja da je bilo čudnih krađa i u još nekim domovima, ali na „poštenu“ spremačicu niko nikad nije posumnjao.

Šapčanka kojoj je Snežana uzela 30.000 evra, tek treba da bude saslušana u OJT u Šapcu 26 avgusta. Ona je morala da dokaže odakle joj je novac, a spremačica, koja je rekla da ga je uzela, „imala je sreću“, da njena kuća u šabačkoj Mali nije pretresena!? Priča se da se spremačica „sprema za put“ u inostranstvo,(pasoš joj nije uzet) jer, zvanično, pravno posmatrano nije kriva dok se na sudu ne dokaže krivica!?
Suđenje osumnjičenoj još nije ni na vidiku.

U šabačkoj čaršiji ništa ne može da se sakrije. Isplivalo je tako da je sin spremačice dnevno trošio, od najmanje 24.000 do 70.000 dinara.

„Mama ga je kitila parama, a deca su trčala za njim jer je bio „glavni“. Sve je čašćavao u naselju Mala, a drugi klinci su zamerali roditeljima što, obično, za dnevni džeparac dobiju najviše par stotina dinara“, priča se.

Bonus video: Hapšenje i zaplena tri paketa heroina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram