Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vojislav Jevtović, koji je prevaren od strane investitorki Mirjane Đurđević i Tijane Jurenić, a za koje tvrdi da su bliske Srpskoj naprednoj stranci, kaže da su se pomenute majka i ćerka pozivale na SNS svaki put kada bi pitao šta je sa njegovim objektima, ali i novcem. Jevtović u razgovoru za portal Nova.rs ističe da je nebrojano puta pitao gde je otišao njegov novac, a dobijao je odgovore "otišlo je na izbore".

Jevtović je sa Đurđevićevom i Jurenićevom sklopio Sporazum o razmeni nepokretnosti tako što je svoju kuću u ulici Vojvode Savatija u Beogradu dao njima, a zauzvrat je trebalo da dobije pet stanova i garaže na lokaciji u Dimitrija Tucovića.

Pročitajte još...

Stanove dobio nije, ali ni novac, i  tako je je ostao bez svoje kuće. Ovaj Beograđanin za naš portal ističe da je nebrojano puta pitao gde je otišao njegov novac, ali mu je rečeno da „pita stranku“.

„Kada sam ih pitao gde je otišao taj novac, one kažu za izbore, glasanje, kažu „idite u stanku, pa tražite novac“. Potražio sam pravdu na sudu, ali očigledno, ovoj građevinskoj mafiji niko ništa ne može, jer sve stoji u mestu. Ja sam i njima pripretio tužbama, ali ne vredi, rekle su mi da mogu slobodno da ih tužim, ništa neću dobiti time“, kaže Jevtović.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jevtović priznaje da je odlučio da sa njima sklopi ugovore, jer mu se činilo da su ozbiljne.

„Zidale su zgrade i delovale su mi sigurno i ozbiljno. One meni duguju pola miliona evra i te su pare očigledno otišle u vladajuću stranku. Rečeno mi je da je sav novac za zidanje otišao u vladajuću stranku, za izbore, glasanje. Jednom prilikom kad sam pitao gde je moj novac, rekle su mi „Idite u stranku i tamo tražite novac, mi vama ništa ne dugujemo“, kaže Jevtović.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, sem Jevtovića, portalu Nova.rs javili su se brojni građanin koji tvrde da su žrtve ove dve žene, a da pravdu i dan danas čekaju. Neki od njih trenutno se nalaze u Novom Sadu, a prema rečima građana koje su obmanule u Beogradu, prevare su se odigravale na razni lokacijama – Zemun, Zvezdara..

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Jurenićevom i Đurđevićevom, ali se one do objavljenja ovog teksta nisu javljale na telefone.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar