Dejan Bugarin nacelnik regionalne policije granicne policije
Dejan Bugarin načelnik regionalne policije granične policije Foto:Screenshot/RTS

Dejan Bugarin, smenjen je nedavno sa mesta načelnika regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori i degradiran na mesto oficira policije u odeljenju Policijske uprave Prijepolje, saznaje Nova.rs.

Prema našim saznanjima, to je prva, od mnogih promena koje se u budućem periodu očekuju na vodećim mestima u graničnoj policiji.

„Zbog svog rada, Bugarin je pretrpeo ozbiljnu degradaciju. Dobio je rešenje za običnog oficira policije u Policijskoj upravi u Prijepolju. Smenjen je zbog loših rezultata, ali i loših međuljudskih odnosa“, kaže izvor našeg portala.

Dodaje da se Bugarin našao pod opservacijom Sektora unutrašnje kontrole zbog sumnje na razne zloupotrebe.

„Bugarinu je dokazano da je službenim džipom policije išao van granica Srbije i to ni manje ni više nego u lov sa određenim licima iz kriminogenog miljea. Po nalogu načelnika Uprave granične policije MUP, kasnije mu je taj džip oduzet. Koliko se nonšalantno ponašao govorio i podatak da je svoju suprugu svaki dan, kao lični vozač, vozio od Priboja gde žive do Prijepolja gde radi, i nazad i to službenim kolima“, kaze izvor našeg portala.

BONUS VIDEO: Hapšenje dilera sa Čukarice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare