Foto:Instagram/taricsanela

Hapšenje narko-bande Petra Ristića (35), njegove supruge Jelene Radisavljević (35) i navodne ljubavnice Sanele Tarić (22), inače rođene sestra Smaila Tarića, zverski ubijenog mladića, čija je odsečena glava pronađena pre desetak godina u najlon kesi na Zvezdari. izazvalo je veliku pažnju javnosti. Tokom jučerašnjeg saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal situacija među uhapšenim članovima bande je sve vreme bila dodatno napeta jer su, kako saznajemo, žena i švalerka tek tada saznale jedna za drugu, nakon čega su počele da se svađaju i vređaju.

Podsetimo, banda je uhapšena prekjuče, a kako je saopšteno najviše su se bavili dilovanjem heroina. Medijima je vest o njihovom hapšenju odjeknula veoma senzacionalistički, s obzirom na to da su, prema prvim navodima, posao obavljali muž, žena i ljubavnica, koja je pritom sestra žrtve jednog od najmonstruoznijih zločina.

Funkcionisali su tako što su drogu zakopavali na dogovorenom mestu, na koje bi potom dolazili kupci i otkopavali.

Bandu su navodno istražitelji pratili od marta, a za deset meseci su, prema navodima policije, prodali oko pet kilograma droge. Saslušanje je završeno noćas oko pola 2, a Tužilaštvo je za supružnike predložilo pritvor, dok je za Sanelu predložena mera zabrane napuštanja stana.

„Ovo je prvi put da Tužilaštvo da ovakav predlog. Ispitivana je pod nesvakidašnjim okolnostima, dugo su je držali. Pravila je probleme sa saslušanju, pretila je samoubistvom i pričala je nepovezano. Biće sa njom problema, a sve što je rekla se dovodi u sumnju, obzirom na njeno labilno psihičko stanje“, kaže naš izvor.

Takođe smo saznali da Jelena nije znala da je Sanela ljubavnica njenog supruga Petra.

„Jelena nije znala da se njih dvoje viđaju. Saznale su u Tužilaštvu. Ali je pitanje koliko je i to tačno, obzirom da je Sanela neuravnotežena i priča bukvalno sve i svašta“, kaže naš sagovornik.

Inače, Sanela i Jelena su se srele juče dok ih je policija privodila na saslušanje. Prošle su jedna pored druge, a susret je protekao tako što su se vređale i psovale. Takođe se navodi da će Tarićevoj najverovatnije biti urađeno psihijatrijsko veštačenje.

Ova grupa uhapšena je u četvrtak po nalogu Tužilastva za organizovani kriminal kada je prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koja su koristili, pronađeno 14 kilograma amfetamina, oko 1.7 kilograma heroina, manja količina kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje. Pronađena su i tri pištolja, oko 50 komada municije, 28.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge kao i tri motorna vozila.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare