Foto: Prinstcreen/Tv Pink

General Dragiša Simić, koji se našao u žiži javnosti zbog incidenta koji mu se dogodio sa pevačicom Ljupkom Stević, prvi put je progovorio o čuvenom automobilu "bentli", koji je pre nekoliko godina takođe bio glavna tema medija kada ga je, navodno, slupala upravo pomenuta pevačica, a koji je zapravo u vlasništvu Darka Šarića. Na izjavu Simića nadovezao se Ivica Dačić koji je rekao da "nije ništa čudno to što je taj automobil bio u službenoj upotrebi".

Podsetimo prvo, pokretna imovina oduzeta od Darka Šarića, bila je na aukciji 2010. godine, iako on tada nije bio pravosnažno osuđen. „Bentli“ je tada bio oduzet od Bobana Stojiljkovića člana Šarićevog klana i dodeljen Upravi saobraćajne policije. Međutim, za njegovim volanom završila je pevačica Ljupka Stević, koja je, kako se navodi, već deset godina upravo u vezi sa Dragišom Simićem. Pevačica je 2012. godine napravila udes sa Šarićevim „bentlijem“, a odgovornost za to je preuzeo upravo Simić.

Godinama unazad general nije govorio na tu temu, a večeras je u emisiji „Hit tvit“, prvi put progovorio. Ipak, veći skandal izazvao je kometar Ivice Dačića na celu priču.

Prenosimo vam u celosti kako je tekao razgovor na ovu temu:

Foto: Instagram/ljupkastevic

„Ne, to nije istina, definitivno i ovo je prilika da objasnim, famozni „bentli“, ja sam sa njim upravljao, urađen je uviđaj, nema trunke istine da je Ljupka upravljala vozilom. Ta priča se godina provlači kroz medije. Ne, ne želim da učestvujem u prepiskama, jeste – nije, ljubavnice ili ne. Ja nikada nisam ni tužio medije, vrlo često je u samom tekstu samo moje ime i prezime istina. Shvatio sam da ne mogu da se borim sa time. Ja sam upravljao, nismo bili pod dejstvom alkohola. Sve je urađeno po zakonu. Meni je taj bentli isto kao i sva službena vozila, mi smo dobili od direkcije za oduzete imovine, ako se ne varam. Kad kažu Šarićev „benlti“, pa to nije njegov. Mislim da ovo ne bi trebalo da utiče na moju karijeru, ako ja svoj posao obavljam profesionalno, ne znam zašto bi moj privatan život povezivao sa tim, ja imam 30 godina službe, zavidnu karijeru. Ne vidim razlog da neko moje privatne probleme vezuje za službu. Neugodna je situacija, ja imam četvoro dece, postao sam deda nedavno, težak je period ispred mene da objasnim deci i supruzi sve. Nisam se čuo sa Ljupkom, vidim da joj je oduzeto oružje, oduzeto je i meni, takav je protokol, oko bezbednosti nema teme.

Ja još jednom kažem, ja sam vozio taj auto. Taj automobil je korišćen kao presretač, i bio je u upotrebi kao službeni automobil – rekao je general, na šta je Ivica Dačić dodao: „Policija i dalje koristi i džip Dušana Spasojevića Šiptara, pripadnika Zemunskog klana, ništa to nije čudno.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare