Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Šest osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu. Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da su intervenisali zbog pet udesa.

Prva nezgoda je bila 7:27 časova na Sentandrejskom putu kod BIG-a. U ovom sudaru dva vozila povređen je dečak star 12 godina koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Dečiju bolnicu.
Hitna pomoć je intervenisala ponovo na Sentandrejskom putu u 9:21 časova kod stovarišta „Bugarinović“, gde je kamion izleteo sa puta. Povređen je muškarac star 37 godina koji je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Treća nezgoda se dogodila u 14:03 časova na autoputu oko jedan kilometar pre isključenja za Kovilj. U ovoj nezgodi je prilikom sletanja vozila sa puta povređen muškarac star 42 godine. Nakon pregleda na licu mesta on jedobio uput za Urgentni u slučaju potrebe.
Udes se dogodio i 19:40 časova u Braće Ribnikara 52, gde je oborena pešakinja star 24 godine. Nakon pružene pomoći prevezena je u Urgentni centar.
Peti udes u kojem je Hitna intervenisala dogodio se u 20:25 časova na Bulevaru patrijarha Pavla 59, gde su oborena dva pešaka. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni su u Urgentni.
BONUS VIDEO: Saveti za vožnju po kiši

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar