Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Shutterstock, Facebook

Nema čoveka u Mihajlovcu, malom selu pored Smedereva, koji nije čuo za Ljubišu Vasića zvanog Vasa, i koji ne zna za njegov objekat, zbog kog je završio i iza rešetaka, akoji je držao u samom selu pored glavnog puta.

Ekipa Telegrafa obišla je mesto gde se nalazi ovaj napušteni bordel pod imenom „Nina sa prenoćištem“. Razgovarali smo sa meštanima sela koji se nisu ustručavali i do detalja nam ispričali šta su sve viđali godinama unazad, kada je ovaj objekat bluda radio punom parom.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ovaj napušteni objekat nalazi se odmah pored glavne prometne ulice i prekoputa osnovne škole i crkve. Čini se da je svako iz kog god pravca da je dolazio, mogao tu da svrati i provede se.

Pročitajte još:

Dvojica meštana ovog sela htela su sa nama da podele iskustva o tome, kako je to živeti u blizini mesta gde se skupljao „krem de la krem“ sumnjivog miljea.

„Nisam nikada posećivao taj bordel, ali svi u selu smo manje – više znali šta se tamo dešava i čemu taj objekat služi. Bučno nikada nije bilo uveče, kada je objekat radio. Ceo taj njegov bordel je bio zabarikadiran, unutra postoje podrumi“, priča nam jedan meštanin sela.

Drugi meštanin nam je rekao da su devojke redovno bile dovožene u ovaj objekat.

„On je svoju karijeru počeo sa mladim devojkama. On je tu decu dovodio i odvodio i on je njih preprodavao. Dovedu ih taksi vozilima tu (u bordel) i onda ih razvoze svuda. Tako da te devojke nisu ni znale gde idu. Ucenjivali su ih. Bilo je curica iz Ukrajine, Moldavije, Belorusije…“, priča nam on.

Foto: Facebook/ljubisa.vasic.338

On kaže da je Ljubiša dovodio devojke u kuću koja je u blizini bordela.

„On ih dovede po četiri, pet i smesti ih gore na sprat. I one jadne gvire kroz prozor, kao ptice iz gnezda. Ja kada sam prolazio viđao sam takve prizore. A onda su oni njima zabranili da gledaju kroz prozor, morale su roletne da budu spuštene. To su bile lepe devojke, mala deca, one dođu dve-tri noći i nestanu, pa onda nova tura devojaka i sve tako u krug“, priča ovaj Mihajlovčanin za Telegraf.

Kako kaže, ranije je bilo obračuna i ranjavanja, ali zadnjih godina nisu se dešavale takve situacije. Kako dodaje, jedanput kada se dogodila pucnjava, ni sam pop iz crkve nije smeo da izađe, priča nam on.

„Kada je došlo do hapšenja, uhapšen je bio i jedan sirotan tu iz sela, koji je radio kod njega kao konobar“, završava priču naš sagovornik.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsetimo, Ljubiša Vasić, poznat po nadimku – prva frizura Srbije, i konobar J. J. (62) uhapšeni su u aprilu u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale „orgije“ u tajnim sobama.

„To su prostorije u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Ima više soba, a pripadnici MUP su upali baš u trenutku kada su tri devojke pružale usluge dvojici muškaraca“, rekli su nam tada iz istrage ovog slučaja.

VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)