Foto: printscreen/ [email protected] sakic

Rašid Sakić (43) poznatiji kao Ćelo, sin Sinana Sakića, našao se sinoć na mestu suvozača u "golfu" nemačkih registarskih oznaka, čiji vozač je zaustavljen od strane pripadnika saobraćajne policije nakon policijske potere. Ispostavilo se da je vozač bio pod dejstvom kokaina i da nije imao vozačku dozvolu, a bežeći je čak tri puta prošao na crveno svetlo na semaforu. Sa druge strane, Ćelo je zadržan jer je za njim bila raspisana potraga, ali policija u svom saopštenju nije precizirala za koje krivično delo.

Vozač „golfa“, čiji identitet još uvek nije poznat, sinoć pet minuta posle ponoći na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Save Maškovića oglušio se na znak saobraćajne patrole da zaustavi automobil, nastavio vožnju i tri puta prošao na crveno svetlo na semaforu u pokušaju da pobegne patroli, saopštio je jutros MUP.

Kako su dalje naveli, vozač je zaustavljen u Zemljoradničkoj ulici, gde je ustanovljeno da je vozio bez vozačke dozvole, a droga test je pokazao da je pozitivan na kokain.

Na mestu suvozača, prema saznanjima našeg portala, našao se Rašid Sakić, za kojim je, kako je saopštio MUP, raspisana potraga. Obojica su zadržana radi daljeg procesuiranja, a vozač „golfa“ sumnjiči se za nasilničku vožnju i vožnju pod dejstvom narkotika.

Najstariji Sinanov sin uhapsili su pripadnici policije Kantona Sarajevo i sredinom jula, na osnovu potrage koju je Srbija raspisala zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Inače, Rašid Sakić je Sinanov sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazi na stupcima crne hronike zbog sukoba sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina.

Mediji su ranije izveštavali o lošim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pevačeve smrti. Poslednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasledstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar na porodičnu kuću pokojnog pevača u Loznici. Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeno podnela i krivičnu prijavu zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, Rašid upućivao još od oktobra 2019. godine. Rašid je od tog trenutka pretio ubistvom njenoj ćerki Đulkici, inače svojoj polusestri i njoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)