Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ruska državljanka Olga G. B. (50), koja je pronađena mrtva u stanu zajedno sa suprugom Ašotom G. V. (51) i njihovim devetogodišnjim sinom, pokušala je još u subotu da dozove lekare u pomoć zbog teškog psihičkog stanja svog supruga, koji ih je, kako se sumnja, u noći između ponedeljka i utorka, pobio sve troje u stanu koji su nedavno kupili u Pančevu.

Kako za Nova rs. otkriva dobro obavešten izvor, Olga i Ašot su oboje bili lekari, a u Srbiji su se obreli pri pokušaju da se sklone iz Rusije od rata u Ukrajini i od mobilizacije.

„Ašot je duže vreme bio u teškom psihičkom stanju, a stvar je kulminirala u subotu kada je ceo dan proveo tako što je sedeo i gledao u jednu tačku. Olga je na sve načine pokušavala da ga smesti u neku psihijatrijsku ustanovu. Zvala je Hitnu pomoć, lokalni Dom zdravlja i na kraju kliniku u Kovinu, ali se niko nije osvrnuo na njene pozive“, kazao je za Nova.rs dobro obavešten izvor.

Ruski državljanin Ašot G.V. (51), njegova supruga Olga G. B. (50) i njihov devetogodišnji sin pronađeni su mrtvi u stanu, u naselju Kotež, u Pančevu. Policija je u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.30 sati, po prijavi poznanika porodice da se nešto dešava provalila vrata stana i zatekla jezive scene. Telo deteta i majke bilo je na podu stana, dok je Ašot pronađen obešen, a komšije porodice ispričale su šta se dešavalo dan pre zločina.

Motiv stravičnog zločina još uvek nije poznat, a sumnja se da je Ašot najpre ubio suprugu i dete, a potom se obesio. Komšije ističu da ništa nije ukazivalo na ovakav zločin, a pogotovo ne dan pre zločina.

„Pre dva dana sam ga video u dvorištu zgrade, sedeo je, a dečak je vozio trotinet. Zaista ništa nije ukazivalo. To veče pre ubistva, oko 20 časova, jedna komšinica je povezla ubijenu ženu i dete iz prodavnice, takođe, sve je delovalo normalno. Lepo su pričali i smejali se“, navodi komšija za Nova.rs.

 BONUS VIDEO: Pančevo ubistvo i samoubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare