Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Modnog kreatora Darka Kostića sinoć je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom, saznaje Nova.rs.

Dana 20.04.2022. godine u 02.43 časa prijavljeno da se u stanu modnog kreatora D.K. u ul.Dobračina, u stanu nalazi lice Š.H. 19 godina koji je poslao poruku pozivaocu N.N. da je zatvoren u špajzu i da D. K. i da hoće da ga ubije . Patrola je na uglu ulica Laze Pačua i Vasine zatekli lice Š.H. (2002) (umetničko ime Emis Emil) koji je prišao patroli i izjavio da se nalazio u stanu D.K. i gde je nakon kraće zabave D.K. postao agresivan i potom Š.H. ubacio u špajiz i da je D. K. hteo da ga ubije.

D.K. doveden je u PS na osnovu ranjje portage, oštećeni upućen u PS radi podnošenja prijave i dalje obrade. Doneto je rešenje o zadržavanju u konsultaciji sa dežurnim zamenikom tužioca I OJT-a u Beogradu, zbog izvršenog kd iz člana 138 KZ RS – Ugrožavanje sigurnosti i člana 132. KZ RS – Protivpravno lisenje slobode“, navodi se u izveštaju.

Inače, Kostića je u junu prošle godine Treći osnovni sud osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Ova presuda nije pravosnažna.

BONUS VIDEO: Hapšenje Šarićevih ljudi u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare