Foto: Privatna arhiva

Protiv Marka Pavlovića (22) koji se sumnjiči da je u selu Trešnjevica ubio maćehu Marinu M. (50), a potom zajedno sa sestrom Milicom (27) izbo oca, već su podnošene krivične prijave za nasilje. Kako saznajemo iz Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu, krivični postupak za nasilničko ponašanje se već vodi protiv Marka i Milice.

Takođe, kako je saopšteno, uhapšena Milica je prijavljivala svog brata Marka.

„Obaveštavamo vas da je u porodici Pavlović iz Trešnjevice, opština Paraćin, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja u porodici kada je Milica Pavlović prijavljivala svog brata Marka Pavlovića. Protiv Marka Pavlovića, Milice Pavlović i Z.Đ., zbog krivičnog dela nasilnično ponašanje u saizvršilaštvu podnet je optužni predlog Osnovnom sudu u Paraćinu i taj krivični postupak još uvek nije okončan“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu za Nova.rs.

Podsetimo, ceo zločin se dogodio sinoć u kasnim večernjim satima. Sumnja se da su Marko i Milica izboli svog oca Miloša i naneli mu čak 41 ubod.

Pročitajte još:

Tek nakon što su uhapšeni, Marko je policiji priznao kako je ubio i maćehu Marinu M. (50).

Policajci su u kući zatekli jeziv prizor – beživotnu ženu kako leži u lokvi krvi.

Foto: Nova.rs

Sumnja se da je Marko prvo ubio maćehu, a zatim je zajedno sa sestrom nasrnuo na oca. Prema nezvaničnim szananjima našeg portala, motiv za monstruozno ubistvo je bila upravo emotivna veza njihovog oca sa Marinom. Sumnja se da je deci smetala maćeha.

„Živeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova deca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podneta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, počinje priču ćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

BONUS VIDEO: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je muškarac ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar