Zapaljena Astra porodice Đokić
Foto: Printscreen Nova.rs/video

Na mestu gde je zapaljen automobil porodice Đokić iz Aleksinca pronađena je čaura, koja je poslata na balističko veštačenje, a obdukcija je takođe pokazalča da su sve trojer ubijeni hicima iz vatrenog oružja, saznaje portal Nova.rs.

Kako saznajemo, čaura je pronađena pored spaljenog automobila koji je pripadao Đokićima.

Takođe, danas je završena obdukcija koja je pokazala da su Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija ubijeni hicima iz vatrenog oružja. Nakon ubistva, njihova tela su spaljena, što je otežalo veštacima da otkriju kako je porodica Đokić, za kojom je šest dana tragala cela Srbija ubijena.

Podsetimo, nestanak porodice Đokić prijavljen je 28. septembra a njihova tela pronađena su šest dana kasnije. Đokići u nedelju, 26. septembra, iz Aleksinca odlaze u obližnje mesto Moravac, na porodični ručak. Nakon provedenog dana u selu, se oko ponoći vraćaju se za Aleksinac.

Sigurnosne kamere poslednji put su snimile automobil porodice u 00.10 kod auto-periodnice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca. Inače, reč je deonici puta koja je dugačka tri kilometara.

BONUS VIDEO: Komšinica majke ubijenog Gorana Đokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare