Foto: Instagram/ dragutinovic_ivica

Brat bivšeg srpskog fudbalera Ivice Dragutinovića, V. D. (56), našao se u centru incidenta kada, je zbog svađe u saobraćaju, napao muškarca, saznaje portal Nova.rs.

Kako smo nezvanično saznali, nasrtaj na muškarca dogodio se 26. septembra u Prijepolju, nakon verbalne svađe zbog jedne situacije u saobraćaju, kada je žrtva upalila sva četiri pokazivača pravca i stala. To je razjarilo brata poznatog fudbalera koji ga je potom fizički napao.

O ovom događaju oglasila se i policija saopštenjem da je V. D. sa prebivalištem u Beogradu, priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Naveli su da je povređeni muškarac zbrinut u Zdravstvenom centru Užice.

„Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu“, navela je policija u saopštenju.

Podsetimo, ime fudbalera Ivice Dragutinovića više puta se pojavljivao na stranicama crne hronike. Blic je ranije izveštavao da je Dragutinović blizak prijatelj Darka Šarića, a javnost još pamti da je njegov automobil korišćen u incidentu kada je presečena kolona predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, tada je predsednikovo obezbeđenje kod Topčiderske zvezde zaustavilo vozilo „bentli“ koje je pokušavalo da preseče kolonu kojom se kretao predsednik, a proverom je utvrđeno da je reč o automobilu u vlasništvu fudbalera. On je ubrzo stigao na lice mesta i kako su tada objavili beogradski mediji, bio je naoružan, a utvrđeno je da je posedovao dozvolu za pištolj.