Dragan Milovanović Crni Foto:privatna arhiva

Na Tviteru je danas objavljena fotografija na kojoj se vidi šabački naprednjak Nebojša Stojčević Jarin, koji je juče u tom gradu, bagerom pokušao da pregazi demonstrantre na mostu. Umesto da se trenutno nalazi u pritvoru i priprema za saslušanje pred nadležnim tužiocem Stojčević je, sudeći po fotografiji, danas obilazio lekare zbog povreda koje mu je u samoodbrani opkupljenih demonstranata naneo sugrađanin Dragan Milovanović Crni.

Tviteraši su mahom surovi u komentarisanju lika i dela povređenog naprednjaka, čije je hapšenje danas javno zatraženo na građanskim protestima u Beogradu i Šapcu.

Pročitajte još:

„Kada sam video da kreće na ljude među kojima su bile žene i mala deca, Đorđe Miketić iz Srce grada i ja smo se popeli prvi na bager i pokušali tako da ga zaustavimo. Neverovatno, mislili smo da neće ići dalje, a čovek je krenuo sa bagerom i nije hteo da stane uopšte“, kazao je Dušan Konstatinović iz DS i dodao da je Stojčević bagerom pokušao da raskrči put kako bi mogli da krenu za Beograd na SNS skup.

Iza bagera su, kako kaže, bili maskirani huligani koji su napali okupljene ljude.

Kako je pisala Nova, Nebojša Stojićević je kao lokalni aktivista Srpske napredne stranke opevan u svojevrsnom predizbornom maršu SNS na biračkom mestu u Šapcu.

Bonus video: Protesti u Šapcu za oslobađanje Crnog

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare