Marko Guzijan Cuner Foto: MUP Srbije

Marko Guzijan (27) zvani Mali Cuner, osumnječen da je u noći između subote i nedelje divljao „audijem“ po Terazijama nakon haosa koji je napravio u klubu "Kasina", saslušan je danas i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu tražilo je da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da bi mogao da utiča na svedoke, saznaje Nova.rs.

Osumnjičeni Guzijan je danas saslušan u prostorijama Prvog tužilaštva u prisustvu advokata prilikom čega je se kratko izjasnio da nije kriv i da se sam predao policiji.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predoložilo pritvor.

On je u noći između subote i nedelje divljao „audijem“ po Terazijama i polupao tri izloga, ali i deo bašte „Kasine“ kao i nekoliko žardinjera.

To se dogodio posle incidenta u tom noćnom klubu, kada ga je obezbeđenje izbacilo pošto je hteo da pleše sa Jelenom Karleušom na bini.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tužilaštvo će u daljem toku postupka u svojstvu svedoka ispitati očevice i pregledati nadzorne kamere i druge dokaze.

Inače, Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mlađi sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio „zemunski klan“ pre 20 godina, od ranije je poznat policiji i iza sebe ima poduži dosije.

Javnosti je postao poznat kao maloletnik kada je aprila 2007. godine u pečenjari „Uno“ u Zemunu ubio Zorana Dimitrijevića (51) i njegovog sina Aleksandra (22). Za pomenuti zločin osuđen je na osam godina maloletničkog zatvora.

Ubrzo po izlasku iz zatvora nastavio je sa činjenjem krivičnih dela. Naime, Guzijan je 2017. sa Vojislavom Mitkovićem uhapšen u Zemunu. Oni su se sumnjičili da su, sa još nekoliko osoba, oteli sugrađanina Z. L. i mučili ga.

Bonus video: Incident ispred kluba Kasina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar