Foto: Privatna arhiva

Saša Spasić (56) iz Niša, koji je prošlog ponedeljka ubijen u Ekvadoru, stigao je u tu zemlju četiri meseca pre nego što je ubijen. Prema rečima tamošnjih medija, on je često putovao u Ekvador, a imao je vizu na 18 meseci i ličnu kartu te zemlje. Poslednji put je u tu zemlju ušao u martu.

Ubijen je dok je sa suprugom i ćerkom sedeo u kafiću u predgrađu lučkog grada Gvajakil u Ekvadoru.

Foto: Tweeter/Vanessa LaMar

Njegov likvidator je sedeo na obližnjoj klupi i gledao u telefon. Delovao je potpuno opušteno i na koji način nije privlačio pažnju. Imao je crnu masku, sivu trenerku, plave pantalone i patike.

Međutim, odjednom je ustao, počeo da hoda i posle 15 sekundi izvadio je pištolj. Potom je prišao stolu za kojim je sedeo Saša sa ženom i ćerkom i ispalio tri hica u njega.

Saša je ubijen zbog poslova s drogom, a u njegovoj kući je pronađeno 250.000 dolara.

Pronađeni su dokumente i slike na mobilnom telefonu žrtve, koji su bili korišćeni za eventualnu isporuku narkotika, rekao je general Arus.

On je dodao da je ubica identifikovan, ali još uvek nije uhapšen. Saša S. je imao 18-mesečnu vizu i ličnu kartu Ekvadora. General Arus je istakao da je žrtva često putovala u Ekvador, ali nije naveo koliko puta.

Prema njegovim rečima Saša je poslednji put ušao u zemlju u martu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar