Foto: Tweeter/Vanessa LaMar

Saša Spasić (46) iz Niša ubijen je sa tri metka dok je u tržnom centru "Plaza Navona" u primorskom delu Ekvadora bio sa suprugom i maloletnom ćerkom. U mobilnom telefonu ubijenog policija je pronašla brojne slike carine i luke, pa se sumnja da je Spasić učestvovao u trgovini droge i da je trebalo da organizuje njen transport.

Kako je saopštila ekvadorska policija, u domu Spasića pronađeno je 250.000 dolara u kešu, i policija je saopštila da je Srbin ubijen u narko-obračunu.

Lokalni mediji objavili su više snimaka sa mesta zločina, kao i lice ubice koji je prišao punom kafiću i izrešetao Srbina. Ubica, mladić tamne puti, sa crnom maskom na licu prišao je lokalu i preko ograde i nekoliko šokiranih gostiju zapucao u Spasića. Muškarac je izrešetan pao na zemlju i podlegao je povredama na licu mesta.

Na jednom od objavljenih snimaka vidi se i Spasićeva supruga koja je u trenutku napada bila sa ćerkom kod kase kako bi platila račun.

Šokirana žena nakon ispaljenih hitaca pojurila je ka telu svog supruga, držala ga za ruku, dozivala upomoć…

„Molim vas, pomozite mi molim vas… Ne mogu… Pored njega sam stajala ja, odmah iza ćoška… „, vikala je nesrećna žena na srpskom na sav glas policiji i okupljenim svedocima, međutim niko je nije razumeo…

Foto: Privatna arhiva

Lokalni mediji navode da supruga ubijenog Spasića ne govori ni engleski, ni španski jezik, pa policija još nije obavila razgovor sa njom.

Kako je saopštila policija, Saša Spasić je imao vizu na 18 meseci, kao i ličnu kartu države u kojoj je boravio.

Nadležni su rekli da je često dolazio u Ekvador i da je poslednji put ušao u zemlju u martu ove godine. Najverovatnije je tada sa njim došla i njegova porodica.

„Nije imao policijskih prijava, a sada se istražuje da li je ubijeni Srbin imao neke veze sa Australijacima i Izraelcima koji su uhapšeni 1. juna u Santa Eleni zbog prodaje doping sredstava“, saopšila je policija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar