Darko Šariš, Specijalni sud
Darko Šarić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Darko Šarić negirao je sve što mu se stavlja na teret na današnjem saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal, saznaje Nova.rs.

Naime, kako je za Nova.rs potvrdio Šarićev branilac Dalibor Katančević, Šarić je na saslušanju rekao da je sve ovo farsa i pritisak na sud zbog drugih postupaka koji se vode protiv njega.

Istakao je da se to najbolje vidi na osnovu toga što su svi mediji objavili i da su uhapšene sudije, a što nije tačno.

Milan Jankovic Danilo Saric Dalibor Katancevic advokati Darka Sarica
Milan Janković, Danilo Šarić, Dalibor Katančević, advokati Darka Šarića Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Poznati advokat je istakao i da će njegov branjenik detaljnu odbranu izneti kada se bude upoznao sa svim što mu se stavlja na teret, odnosno u daljoj fazi postupka.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana izvedena je velika akcija hapšenja u kojoj je pao Šarić, koji je označen kao vođa kriminalne grupe.

Juče su pripadnici SAJ, UKP i drugih službi MUP vršili pretrese na nekoliko lokacija. Između ostalog, tokom celog dana je bio pretres Šarićeve vile u Ulici Baje Pivljanina. Pljevljak je kasno uveče izveden iz svoje vile, odakle je potom odvezen u prostorije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), a zatim i u pritvorske prostorije tužilaštva.

Osumnjičeni se terete za niz teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo, a privedeni su advokat Dejan Lazarević, huligan Uroš Mišić, policajci…

***

BONUS VIDEO: Kuća na Dedinju jutro nakon hapšenja Darka Šarića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare