Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Privatna arhiva; Antonio Ahel/ATAimages

Svedok S. S. (ime poznato redakciji), koji se javio Nova.rs u nameri da ispriča svoja saznanja o Darku Šariću, uhapšenom aprila ove godine zbog ubistva Milana Milovca Cigle, ističe da se na ovaj korak odlučio jer je, kako tvrdi, Šarić izdao sve svoje prijatelje. S. S. je ranije u razgovoru za naš portal istakao da je Šarić, pored ubistva Milovca, naručio još tri ubistva.

S. S. je dva puta odlazio u tužilaštvo, u nameri da ispriča saznanja, međutim, dosad nije poznat da da izjavu. Ističe da ima saznanja o tri likvidacije koje je navodno naručio Šarić, a sada otkriva i zašto je odlučio da o tome progovori.

Najpre ističe da njegovo poznanstvo sa Šarićem datira odavno, te da se viđao s njim dok je bio u bekstvu.

“Šarić je s Milovcem iz Crne Gore pobegao u Italiju. Tamo su uzeli jedrilicu, i odatle u Španiju, a potom u Portugal i u Južnu Ameriku. Promenio se nakon predaje, postao je drugi čovek”, kaže ovaj svedok i dodaje:

“Imamo i sliku koja je nastala dan pre nego što je po njega došao avion u Dominikani. Odlučio sam da progovorim jer je počeo da ubija svoje bliske prijatelje”, tvrdi ovaj svedok.

Foto:Privatna arhiva

Tvrdi da je Šarić poslednjih godina drugi čovek, ne onaj koga je poznavao.

“Postao je đavo, zabio je nož u leđa svim svojim bliskim ljudima”, tvrdi ovaj svedok.

Pročitajte još:

Svedok S. S. ispričao je ranije za Nova.rs da ima saznanja o tri likvidacije koje je navodno Darko Šarić naručio. Reč je o ubistvima B. N., G. S., i M. P., a dok se za dvojicu zna da su mrtvi, jedan se vodi kao da nestao.

Ističe da čak ni porodica M. P. ne zna da je on ubijen. O toj likvidaciji S. S. navodno ima najviše saznanja, pa i to gde je zakopano telo.

„Reč je o M. P., on je jedno vreme vodio sve Šarićeve poslove. Lično sam kontaktirao sa Darkom Šarićem iz zatvora. On me je zvao preko Skaja i rekao: „Brate moj, tebe zovem kad je najteže. Ove budale su napravile sranje, molim te javi se Oliveru““, navodi svedok.

Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Olivera zovem, kaže da je u bolnici, ranjen. Odem u Rio de Žaneiro, on u bolnici, ranjen u prst. Kaže mi: „Imaš na parkingu auto, da skloniš ovog. Ubili smo ga, rekao je Šarić““, tvrdi svedok.

Posle Skaja

Potencijalni svedok ističe i da su pripadnici Šarićeve grupe posle Skaja koristili još jednu aplikaciju, te da malo ko to zna.

„Spreman sam da sve ispričam tužilaštvu, samo tražim da me pozovu“, kaže svedok.

Darko Šarić Foto: S.S./ATAimages

Podsetimo, Darko Šarić je krajem prošle godine pušten u kućni pritvor s nanogicom, nakon sedam godina provedenih iza rešetaka. Ipak, nekoliko meseci kasnije, tačnije aprila, ponovo je priveden. Tereti se da je iz pritvora rukovodio kriminalnom grupom kojoj se stavlja na teret i jedna likvidacija.

Sa njim su tada uhapšeni i njegov dugogodišnji advokat Dejan Lazarević, navijač Uroš Radovanović (Mišić), ali i drugi, među kojima su i policajci.

BONUS VIDEO: Hapšenje Darka Šarića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram