Marko Vidojković, Nenad Kulačin Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Potpredsednik SNS i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić tužio je autore emisije "Dobar, loš, zao" Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina.

Šapić od Vidojkovića i Kulačina traži 1,1 milion dinara na ime nematerijalne štete zbog stvari koje su o njemu govorili u emisiji, piše N1.

Pročitajte još:

„Dana 02.12.2020. godine u emisiji „Dobar Loš Zao“, emitovanoj na televiziji Nova S, tuženi su izneli neistine u odnosu na Šapića, u smislu da telefonski broj Humanitarne fondacije Budi Human pripada njemu i da navedenu fondaciju koristi u cilju lične promocije kao aktivni političar. Nazvali su ga političkim dripcem i prodanom dušom, odnosno, izjavili su da je praktično od samog osnivanja fondacije imao za cilj da istu koristi za ličnu promociju i politički marketing. Takođe, prikazali su sliku Šapića i predsednika Republike Srbije i da su to propratili izjavom da su Šapić i Vučić bili zajedno na terasi, da su zajedno gledali kako pada jesenja kiša i da su se između ostaloga hvatali za dup…“, navodi se, između ostalog, u tužbi.

Od Marka Vidojkovića Šapić potražuje 750.000 dinara na ime naknade nematerijalne štete, dok od Nenada Kulačina traži, po istoj osnovi, 350.000 dinara.

BONUS video: DLZ i Sara el Sarag: Tko je to tamo prijetio klanjem

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare