Foto:Miljana Isailović/nova.rs; Milan Maricic/ATAImages

Danas sprovedena dijagnostika potvrdila je da lider SDPS Rasim Ljajić, koji je juče povređen u saobraćajnoj nesreći, prilikom čega je poginuo predsednik IO SDPS Branko Gogić koji je bio za volanom "škode superb", nije životno ugrožen, te da se očekuje njegov uspešan oporavak.

„Rasim Ljajić je dobro, urađena je dijagnostika skenerom da bi se ustanovilo da li eventalno postoji ošećenje mozga. U ovakvim strašnim udesima povrede se ne prikažu odmah, nego im je rok sazrevanja 24 sata. Na sreću, njegove nisu takve ali ima teške povrede rebara i grudnog koša i nagnječenje moždane mase. Nema potrebe za drugom vrstom terapije osim praćenja vitalnim parametara i stabilizacije opšteg stanja. Ova dijagnostika nam daje realnu nadu da neće biti potrebe za drugim intervencijama. Plašili smo se onog što možemo zateći u glavi ali je druga dijagnostika bila identična prvoj, on nema takvih oštećenja. Njegovo stanje svesti je sve vreme bilo dobro, nije imao znakove potresa mozga koje mogu da imaju oni koji prođu takvu nesreću i zato gajimo nadu da će njegov oporavak biti brz“, saopštio je prof dr Zoran Perišić, direktor niškog UKC.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju ujutru oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“ kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Bonus video: Mesto saobraćajne nesreće u kojoj je povređen Rasim Ljajić, a poginuo Branko Gogić

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar