Violeta Ašanin Foto:Screenshot/Youtube/Tv Happy

Doktorka Violeta Skorobać Ašanin (50), plastični hirurg i vlasnik privatne klinike, koja je u nedelju izvršila samoubistvo u svom stanu u centru Beograda, sahranjena je danas na groblju Lešće, u prisustvu članova porodice, brojnih rođaka i prijatelja. Na zahtev njenog supruga, poznati glumac Igor Đorđević pročitao je stihove pesme "Možda spava" Vladislava Petkovića Disa, pre nego što se nepregledna kolona ožalošćenih iz kapele uputila ka grobnom mestu.

Porodica stradale doktorke satima je primala saučešće, a govor je održao jedan njen kolega, kao i sin.

– Ti si moj anđeo čuvar. Nađi mir jer ja nikad zbogom neću reći, jer smo ti i ja postali jedno. Ne brini, ostajem u sigurnim rukama, rukama devojke, prijatelja i porodice. Voleću te zauvek – kazao je Violetijn sin pre nego što je sanduk spušten u grobnicu.

Podsetimo, dr Violeta Skorobać Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju.

– Razvalili su vrata i zatekli je u lokvi krvi. Kako se sumnja, Violeta je krišom uzela nož iz kuhinje i dva puta ga sebi zarila u grudi. Telo je poslato na obdukciju i očekuje se da rezultati uskoro budu gotovi – preneli su mediji.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar