violeta ašanin
Foto: Screenshot/Youtube/Tv Happy

Komšije estetskog hirurga V. S. A. (50), koja je izvršila samoubistvo nožem u svom stanu u Kralja Milutina 63 u Beogradu, još uvek su u šoku zbog tragedije koja se dogodila u njihovom komšiluku.

Uglednu doktorku, koja se bavila plastičnom hirurgijom i koja je bila vlasnica bolnice u Beogradu, pronašli su suprug i sin u kupatilu porodičnog doma, sa više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi. Komšije ove porodice i dalje ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja se dogodila, a za lekarku imaju samo reči hvale.

„Zar ona da se ubije? Ne mogu da verujem. Bila je sinoć u prodavnici, videle smo se, pazarila je i otišla kući. Došla je nasmejana, kao i uvek. Bila je veoma prijatna uvek i fina, stalno je dolazila nasmejana, prosto ne mogu da verujem da se ovo desilo“, rekla je za medije komšinica koja ju je poslednja videla noć pre samoubistva.

Podsetimo, V. S. A. je bila ugledni lekar sa dugogodišnjom karijerom iza sebe. Vlasnica je jedna specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine, a bila je dobitnica američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Takođe, poznata lekarka, koja je jutros izvršila samoubistvo, bila je i učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, te autorka više od 40 naučnih radova.

Motiv samoubistva zasad nije poznat.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare