Foto:Screenshot/Twitter/@bora_novakovic

Nova.rs danas je ekskluzivno objavila snimak u kojem se pojavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa muškarcima, za koje se veruje da su članovi grupe navijača "Ultra bojs" i peva pesmu "A sad adio" u jednom beogradskom restoranu. Borislav Novaković iz Narodne stranke, sada je na društvenim mrežama objavio, kako on tvrdi, drugi deo snimka, očigledno proslave navijača, na kojoj je bio i predsednik Vučić. Pretpostavlja se da je u stvari u pitanju proslava rođendana predsednikovog sina Danila.

„Ludilo je na vrhuncu: pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsednika države!!! Dalje nema!“ napisao je Novaković na Tviteru.

Naime, grupa muškaraca koji se vide na snimku upalila je baklje, dok jedan od njih puca potpuno nonšalantno, ne obazirući se na to da li će nekog povrediti i uopšte ne gleda u pravcu u kom puca.

Sada je pevana pesma „Za dobra stara vremena“, zagrebačke grupe „Novi fosili“.

Korisnici Tvitera komentarisali su da su verovatno u pitanju „gumeni meci“, aludirajući na to što je predsednik Srbije opravdavao muškaraca koji je bagerom krenuo na mirno okupljene građane na mostu u Šapcu, koji su blokadom saobraćajnica izrazili svoje nezadovoljstvo zbog uvođenja zakona o eksproprijaciji i referendumu, i kada je odgovarajući na pitanja Nova.rs rekao da su huligani koji su nasrtali na građane čekićima, u stvari imali – gumene čekiće.

Na ovom snimku se ne vidi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, te nije poznato da li je „žurku“ napustio pre sveopšteg „ludila“ i pucnjeva.

Jer, previše bi bilo da se u zatvorenom prostoru krcatom ljudima puca pred nosem predsednika države… Mada, da li još nešto može da iznenadi…

****

BONUS VIDEO: Aleksandar Vučić peva sa navijačima grupe „Ultra bojs“ u restoranu u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare