Foto: Nova.rs

Više tužilaštvo u Subotici izdalo je policiji u Senti nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja o tragičnoj smrti četvorogodišnjeg dečaka, kog su pre dva dana rastrgli psi njegovih roditelja - dva rotvajlera i jedna doga. Kako portal Nova.rs saznaje, tužilaštvo je naložilo da se ispita ovaj tragičan događaj jer postoji sumnja u odgovornost roditelja.

„Psi nisu imali besnilo, juče su morali da budu uspavani. Sada se sprovodi istraga šta se događalo, kako se sve dogodilo, obzirom da su to bili njihovi psi. Postoje indicije da su životinje bile mučene, odnosno izgladnjivane, pa da su napale dete zbog hrane koja je neposredno pre toga dostavljena porodici. Istragom će biti tačno utvrđeno kolika je krivica roditelja“, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Podsetimo, dečak (4) iz Sente preminuo je na putu do bolnice nakon što su ga izujedali psi njegovih roditelja i to dva rotvajlera i jedna doga, koji su bili u dvorištu njihove porodične kuće u Senti.

Foto: Nova.rs

Tragedija se dogodila oko 8 sati, neposredno nakon što je iz dvorišta izašao raznosač pica.

“Dečak je krenuo za njim kako bi zatvorio kapiju, da bi iznenada dojurila tri psa i skočila na njega. Ubrzo je majka dečaka izjurila iz kuće i pokušala da savlada pse, koji su i nju izujedali. Psi su navodno bili u kavezima i zasad nije poznato kako su izašli iz njih i skočili na dete”, ispričao je izvor portala Nova.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare